Sunt og godt - grønnsaker og dipp

Legger ikke skjul på at frukt og grønnsaker er en vintig del av kostholdet mitt. Her er en enkel ide om hvordan man kan gjøre "kjedelige" grønnsaker til noe spesielt

4 kommentarer

Iselin Renée

20.03.2017 kl.15:04

Det er veldig godt ja :)

hobbykokken98

20.03.2017 kl.15:38

Iselin Renée: Jaa :D

elisebr

20.03.2017 kl.16:00

Grønnsaker og dipp er så godt! :) Min favoritt er blomkål og gulerøtter imens mamma sin favoritt er stangselleri så vi har litt av hvert når vi dipper! :)

hobbykokken98

20.03.2017 kl.17:51

elisebr: Man kan bruke alle slags grønnsaker man liker egentlig, men min favoritt er blomkål, gulerøtter og paprika :)

Skriv en ny kommentar

hobbykokken98

hobbykokken98

18, Asker

Jeg er en 18 år gammel gutt som er over gjennomsnitte glad i å leke meg med smaker, råvarer og fantasien min for å produsere spennende og smakfulle retter. Jeg er selv ikke utdannet innenfor kokkefaget, men legger hele sjelen min og bruker all min tid når det kommer til å lage retter som kan glede familie og venner! Jeg er en veldig sterk anti ferdigmat person, og hater alt som heter Toro, Fjordland, Frossen pizza, MC-Donalds og Burgerking fordi jeg mener at god mat kan ikke erstattes av ferdigmat. Jeg tror ikke på ryktene om at ferdigmat er godt, fordi det er ingen som har lagt kjærlighet, tålmodighet og egne fantasier som løfter en "ordinær" rett til en "fantastisk" rett! På denne bloggen håper jeg å gi dere let lite bilde av spennende muligheter innenfor en spennende matverden! Jeg håper også å gi dere et innblikk av hvor mange spennende retter man kan lage for en billig penge som både er sunn, smakfull og kjapp! :)

Kategorier

Arkiv

hits