Sunn mat kan ikke "erstattes" med noe annet

Sunn og god mat er rett og slett fasiten på naturlige produkter man velger å bruke. Sunn mat er grønnsaker, frukt, kjøtt og fisk som gir deg de næringsstoffene man trenger. 

Jeg tror rett og slett ikke på "snarveier" når det kommer til sunn og god mat. I dagens samfunn er det mange forskjellige "erstattere" for at man skal gjøre maten du spiser sunnere enn normalt. Etter min mening er det rett og slett bare tøys og fanterier fordi man klarer ikke å "erstatte" viktige næringstoffer vi får gjennom andre produkter. Sett med en hobbykokk sine øyne finner man nøkkelen til sunn og god mat gjennom de råvarene vi plukker selv. Da har vi 100 ganger bedre kontroll på hva vi velger og hvordan vi ønsker å tilberede dem istedenfor at noen andre har valgt det ut for oss. Gjennom valgene vi selv tar når vi handler vil vi få mer kjennskap til råvaren vi skal bruke og da blir det enklere å oppnå gode resultater.

 

2 kommentarer

Victoria Larsen

21.03.2017 kl.08:24

Jeg ønsker deg en fin tirsdag :-)

hobbykokken98

21.03.2017 kl.08:26

Victoria Larsen: Takk, ha en fin tirsdag du og :)

Skriv en ny kommentar

hobbykokken98

hobbykokken98

18, Asker

Jeg er en 18 år gammel gutt som er over gjennomsnitte glad i å leke meg med smaker, råvarer og fantasien min for å produsere spennende og smakfulle retter. Jeg er selv ikke utdannet innenfor kokkefaget, men legger hele sjelen min og bruker all min tid når det kommer til å lage retter som kan glede familie og venner! Jeg er en veldig sterk anti ferdigmat person, og hater alt som heter Toro, Fjordland, Frossen pizza, MC-Donalds og Burgerking fordi jeg mener at god mat kan ikke erstattes av ferdigmat. Jeg tror ikke på ryktene om at ferdigmat er godt, fordi det er ingen som har lagt kjærlighet, tålmodighet og egne fantasier som løfter en "ordinær" rett til en "fantastisk" rett! På denne bloggen håper jeg å gi dere let lite bilde av spennende muligheter innenfor en spennende matverden! Jeg håper også å gi dere et innblikk av hvor mange spennende retter man kan lage for en billig penge som både er sunn, smakfull og kjapp! :)

Kategorier

Arkiv

hits